The white tiger - Adiga, Aravind (Atlantic, 2009)
En indisk forretningsdrivende sender en række breve til den kinesiske præsident i anledning af dennes besøg i Bangalore, og i dem fortæller han om sit liv, der har formet sig som en både komisk, tragisk og amoralsk rejse ind i det nye teknologifikserede Indien