Blowing the bloody doors off and other lessons in life - Caine, Michael 1933- (Hodder & Stoughton, 2018)
Det britiske filmikonet Sir Michael Caine har hatt en bemerkelsesverdig karriere. Han har spilt i en rekke filmer, med alt fra klassiske britiske produksjoner som Alfie, Zulu og The Italian Job til amerikanske storfilmer som Dark Knight Trilogy, Dirty Rotten Scoundrels, Hannah og The Cider House Rules. Nå, i en alder av 85, deler Caine alt som livet har lært han gjennom en lang og innholdsrik karriere som skuespiller. Omtalen er utarbeidet av BS.