Passion : a Fallen novel - Kate, Lauren (Fallen, 2012)
Fantasy. Der hviler en forbandelse over den 17-årige pige Luce. Hendes kæreste, Daniel er en falden engel, og han forsøger at hjælpe og beskytte Luce, da hun tager på en farefuld tidsrejse for at finde årsagen til forbandelsen og måske bryde den