Fashion history : from the 18th to the 20th century - Cheetham, Dominic; Fukai, Akiko, 1943-; Koga, Reiko; Kurigami, Kazumi (Taschen, 2019)
Originele westerse dameskleding en accessoires van de achttiende tot de eenentwintigste eeuw uit de collectie van het Kyoto Costume Institute.